Beyaslan İlkokulu


Vizyon: Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı için Ders başlama saati 06.50 Ders bitiş saati 11:50 Öğlenci için Ders başlama saati 12.00 Ders bitiş saati 16.50 İlçe merkezine Ulaşım öğretmen servisi ve taksilerle sağlanmaktadır.
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05432694386

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://beyarslanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Beyarslan Köyü Saray/Van

Öğretmen :13
Öğrenci :169
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Beyarslan köyü Saray/Van

Adres - Beyarslan Köyü Saray/Van

Ulaşım Okulumuza ilçe taksileri ve dönem başında öğretmenlerin tuttukları öğretmen servisi vasıtasıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 10 km İl merkezine 85 km uzaklıktadır